Wie zijn wij

BPJ Incasso is een jong startend bedrijf die graag hun diensten aanbied aan bedrijven die problemen hebben met het innen van hun openstaande vordering(en).wij zijn open en transparant.

wij werken op basis van ‘no cure no pay’  en volgens de wettelijke regels. Wat houd dit in voor u als opdrachtgever. Dat BPJ Incasso mocht er geen betaling plaatsvinden er ook geen factuur zal  worden verstuurd naar opdrachtgever en dat de incassokosten en wettelijke rente nooit hoger zijn dan dat er wettelijk is vastgelegd.

Hoe werkt BPJ Incasso

Door een zakelijke maar ook een persoonlijke benadering worden veruit de meeste vorderingen voorgerechtelijk geïncasseerd. Daar waar het nemen van rechtsmaatregelen al dan niet wenselijk kan zijn, is er eerst overleg met u. mocht u er toch voor kiezen deze rechtsmaatregelen te nemen, dan geven wij u incasso door aan onze deurwaarder die u vordering verder zal afhandelen om toch tot het gewenste resultaat te komen, namelijk het incasseren van uw vordering.

Wilt u een openstaande vordering laten incasseren!

U kunt eenvoudig in 3 stappen uw verzoek tot incasso opdracht bij ons indienen.
Stap 1: Vul als eerste uw gegevens in op onderstaand formulier en ga naar stap 2.
Stap 2: Vul de gegevens van uw klant in en voeg de bijlagen zoals kopie van de factuur, eventueel uw algemene voorwaarden etc. toe.
Stap 3: Verzending van de opdracht.

Na het ontvangen van uw opdracht zullen wij beginnen met de incassoprocedure bestaande uit:

  • Het schrijven van herinneringen en het versturen hiervan.
  • Het bellen met de debiteur om eventuele betalingsafspraken te maken.
  • Het schrijven van aanmaningen inclusief de incassokosten en de wettelijke rente en het versturen hiervan.
  • Het overdragen van het dossier aan de deurwaarder.

Al deze stappen zullen in overleg gaan met de opdrachtgever. Tijdens het overdragen van het dossier aan de deurwaarder, zullen wij u volledig op de hoogte houden van de vorderingen van u dossier. Mocht de vordering voor de gerechtelijke procedure betaald zijn, dan zorgen wij dat het bedrag binnen 14 dagen overgemaakt wordt op de rekening van de opdrachtgever.

Hoe gaan wij om met de gegevens

De gegevens die wij ontvangen van de opdrachtgever over debiteuren, zullen wij met de grootste zorg behandelen en niet aan derden doorspelen voor inzage. Ook zullen wij telefonisch geen uitspraken doen of informatie verstrekken over lopende zaken aan derden.

Algemene Voorwaarden